CONSENTIA, Personalutveckling

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Enskild firma som heter CONSENTIA, Personalutveckling. Det finns flera bolag som liknar CONSENTIA, Personalutveckling i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

CONSENTIA, Personalutveckling är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1996-01-16 så har CONSENTIA, Personalutveckling varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är CONSENTIA, Personalutveckling och det finns fler bolag som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med CONSENTIA, Personalutveckling så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med CONSENTIA, Personalutveckling så kan ni göra det på .

Konsultverksamhet inom personalutbildnings- och personalutvecklingsområdet, tex drogfrågor, krisutbildning, chefsutveckling samt övrig personalutveckling.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Brattfeldt, Lars Stefan som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

CONSENTIA, Personalutveckling har 600525-XXXX som sitt organisationsnummer.