Lännäs Buskröjning

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Lännäs Buskröjning är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Lännäs Buskröjning är ett av dem. Statusen för Lännäs Buskröjning är att Bolaget är aktivt.

Lännäs Buskröjning är ett Enskild firma och skapades 1997-11-03. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Lännäs Buskröjning ska trivas.

Lännäs Buskröjning är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bedriva skogsbruk och buskröjning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lännäs Buskröjning är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Lännäs Buskröjning och det finns flera bolag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Lännäs Buskröjning så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-32009.

.

De som är på något sätt har med Lännäs Buskröjning är Thulin, John Martin Ingemar som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lännäs Buskröjning har 600628-XXXX som sitt organisationsnummer.