DJM Kompetens Invest

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Enskild firma som heter DJM Kompetens Invest. Det finns flera företag som liknar DJM Kompetens Invest i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

DJM Kompetens Invest är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1998-01-21 så har DJM Kompetens Invest varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är DJM Kompetens Invest och det finns fler företag som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med DJM Kompetens Invest så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med DJM Kompetens Invest så kan ni göra det på .

Rådgivning inom databranschen som avser utveckling och framtagande av presentationsmaterial för distribution på internet såsom person-, verksamhets- och produktpresentationer. därtill erbjuda introduktions- och vidareutbildning på främst volymapplikationer samt därtill hörande verksamhet. juridisk rådgivning. medelsansökan som avser framställan av handlingar för ansökan av medel samt därtill hörande verksamhet. konstruktion av hemsidor samt datoranvändarutbildning.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Eriksson, Anders Teofil som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

DJM Kompetens Invest har 601013-XXXX som sitt organisationsnummer.