Jakobssons Blommor & Hantverk

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Enskild firma som heter Jakobssons Blommor & Hantverk. Det finns flera verksamheter som liknar Jakobssons Blommor & Hantverk i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Jakobssons Blommor & Hantverk är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-11-14 och det finns flera verksamheter som är det i Västernorrlands län.

Sedan 2002-10-31 så har Jakobssons Blommor & Hantverk varit registrerat och sedan 2002-11-14 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Jakobssons Blommor & Hantverk och det finns fler verksamheter som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Jakobssons Blommor & Hantverk så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Jakobssons Blommor & Hantverk så kan ni göra det på 0621-10295.

Försäljning av blommor med gällande tillbehör. Tillverkning och försäljning av hantverk. Försäljning av externa tjänster till andra företag främst administrativa tjänster åt andra företag som vill köpa dessa tjänster av mig. Det kan var främst iorningställande av brevutskick, telefontjänster och skrivarbete.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jakobsson, Laila Carina som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Jakobssons Blommor & Hantverk har 601030-XXXX som sitt organisationsnummer.