Oskarsgårdens Kennel & Lantrasfarm

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Enskild firma som heter Oskarsgårdens Kennel & Lantrasfarm. Det finns flera företag som liknar Oskarsgårdens Kennel & Lantrasfarm i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Oskarsgårdens Kennel & Lantrasfarm är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1999-11-15 så har Oskarsgårdens Kennel & Lantrasfarm varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Oskarsgårdens Kennel & Lantrasfarm och det finns fler företag som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Oskarsgårdens Kennel & Lantrasfarm så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Oskarsgårdens Kennel & Lantrasfarm så kan ni göra det på 0620-59907.

Jordbruk, husdjursavel, försäljning av levande djur, massageterapeut.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Carlefred, Jan Christer Sigvard som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, Carlefred, Ewa Margareta som är född 1966 och har titeln Prokurist, .

.

Oskarsgårdens Kennel & Lantrasfarm har 610223-XXXX som sitt organisationsnummer.