Sörbrukets Värdshus

Västernorrlands län

Information

610822-XXXX är organisationsnummer för företaget Sörbrukets Värdshus. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sörbrukets Värdshus är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Sörbrukets Värdshus finns i.

Sörbrukets Värdshus har varit registrerat sedan 2007-02-23 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sörbrukets Värdshus så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sörbrukets Värdshus är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Sörbrukets Värdshus är följande:

Vill ni komma i kontakt med Sörbrukets Värdshus så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Uthyrning av konferensrum samt restaurangverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sörbrukets Värdshus och det är Hedin, Ann-Katrin som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,