Bageri Brödboden Junsele

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Bageri Brödboden Junsele är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bageri Brödboden Junsele är ett av dem. Statusen för Bageri Brödboden Junsele är att Bolaget är aktivt.

Bageri Brödboden Junsele är ett Enskild firma och skapades 1998-05-14. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bageri Brödboden Junsele ska trivas.

Bageri Brödboden Junsele är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bageri och konditori med försäljning över disk och leverans på beställning samt försäljning av garn och hantverk.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bageri Brödboden Junsele är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Bageri Brödboden Junsele och det finns flera bolag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Bageri Brödboden Junsele så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0621-21013.

.

De som är på något sätt har med Bageri Brödboden Junsele är Sahlin, Inger Elisabeth som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bageri Brödboden Junsele har 611126-XXXX som sitt organisationsnummer.