Trygga Händer - Zonterapi & Beröring

Västernorrlands län

Information

Trygga Händer - Zonterapi & Beröring hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Trygga Händer - Zonterapi & Beröring finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Trygga Händer - Zonterapi & Beröring tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Trygga Händer - Zonterapi & Beröring har haft sedan 2006-08-01. Trygga Händer - Zonterapi & Beröring har funnits sedan och 2006-08-10 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Trygga Händer - Zonterapi & Beröring så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-16903.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Trygga Händer - Zonterapi & Beröring har idag 611126-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Trygga Händer - Zonterapi & Beröring

Kropps- och hälsovårdande behandlingar, handel med hud- och hälsovårdande produkter, litteratur, musik, textilier, hantverk och kursverksamhet.

I Trygga Händer - Zonterapi & Beröring så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Eriksson, Ann Christine som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma, .