Micke Norbergs Allmontage

Västernorrlands län

Information

611126-XXXX är organisationsnummer för företaget Micke Norbergs Allmontage. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Micke Norbergs Allmontage är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Micke Norbergs Allmontage finns i.

Micke Norbergs Allmontage har varit registrerat sedan 2002-08-27 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Micke Norbergs Allmontage så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-10-17.

Micke Norbergs Allmontage är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Micke Norbergs Allmontage är följande:

Vill ni komma i kontakt med Micke Norbergs Allmontage så kan ni göra det på telefon genom 0621-10670 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning av trälampor. Glasmästeri- och sadelmakeriarbeten samt försäljning av detta med tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Micke Norbergs Allmontage och det är Norberg, John Mikael som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,