T L Fiske & Fritid

Västernorrlands län

Information

T L Fiske & Fritid är ett företag som finns i Sollefteå. I T L Fiske & Fritid finns det lite olika personer som är förknippade och det är Laine, Thomas Roger som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med T L Fiske & Fritid så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå T L Fiske & Fritid på telefon 0620-51607.

Konsult inom fritidssektorn samt försäljning av fiskeartiklar och fritidsprodukter såsom stövlar, vadarbyxor, fiskevästar, overaller, handskar och därmed förenlig verksamhet. Bedriva fiskeguidning i mån av tid.

Idag är T L Fiske & Fritid av bolagstypen Enskild firma.

T L Fiske & Fritid är ett av många företag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

T L Fiske & Fritid innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och T L Fiske & Fritid är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för T L Fiske & Fritid så är det följande:

T L Fiske & Fritid har 620105-XXXX som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.