Sollefteå Trafikskola

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Sollefteå Trafikskola är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sollefteå Trafikskola är ett av dem. Statusen för Sollefteå Trafikskola är att Bolaget är aktivt.

Sollefteå Trafikskola är ett Enskild firma och skapades 2005-08-29. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sollefteå Trafikskola ska trivas.

Sollefteå Trafikskola är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Trafikskola.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sollefteå Trafikskola är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-01.

Idag är Sollefteå Trafikskola och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Sollefteå Trafikskola så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-51111.

.

De som är på något sätt har med Sollefteå Trafikskola är Jakobsson, Per Martin som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Sollefteå Trafikskola har 620119-XXXX som sitt organisationsnummer.