Jockes Datorakut

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Jockes Datorakut är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Jockes Datorakut är ett av dem. Statusen för Jockes Datorakut är att Bolaget är aktivt.

Jockes Datorakut är ett Enskild firma och skapades 2007-03-20. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Jockes Datorakut ska trivas.

Jockes Datorakut är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-03-22. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Reparationer, montering samt försäljning av datorer och kameror.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jockes Datorakut är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-06.

Idag är Jockes Datorakut och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Jockes Datorakut så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0623-20160.

.

De som är på något sätt har med Jockes Datorakut är Rödin, Pär Joachim som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Jockes Datorakut har 620531-XXXX som sitt organisationsnummer.