Pelles Plåt & Fritid

Västernorrlands län

Information

Pelles Plåt & Fritid är ett av många bolag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Pelles Plåt & Fritid finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Pelles Plåt & Fritid är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-05-22.

Pelles Plåt & Fritid som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2003-05-24. Men sedan 2003-05-22 så har Pelles Plåt & Fritid varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Pelles Plåt & Fritid så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 073-6447879.

Sollefteå arbetar för att bolag som Pelles Plåt & Fritid ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Pelles Plåt & Fritid. Det finns flera bolag i Västernorrlands län.

Plåtslageri och andra arbeten i byggbranschen. Skidskoleverksamhet. Fiskeguidning. Handel med värdepapper. Handel med datorer, mjuk- och hårdvara. Trädgårdsarbeten. Inköp och försäljning av sport- och fritidsartiklar. Handel med byggmaterial.

Firmatecknare för Pelles Plåt & Fritid är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Pelles Plåt & Fritid och det är följande personer, Normark, Per Micael som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Pelles Plåt & Fritid är 620610-XXXX.