Marina, hälsa och miljö

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Enskild firma som heter Marina, hälsa och miljö. Det finns flera bolag som liknar Marina, hälsa och miljö i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Marina, hälsa och miljö är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-10-19 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 2006-10-27 så har Marina, hälsa och miljö varit registrerat och sedan 2006-10-19 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Marina, hälsa och miljö och det finns fler bolag som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Marina, hälsa och miljö så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Marina, hälsa och miljö så kan ni göra det på 0623-10072.

Handel med och marknadsföring av hälsoprodukter. Konsultativt arbete inom hälsa, miljö och pedagogik. Person-, team- och ledarutveckling. Föreläsning, utbildning och coaching samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Gyllander, Lena Marina som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Marina, hälsa och miljö har 620905-XXXX som sitt organisationsnummer.