Lenas Hästsport o Trädgård

Västernorrlands län

Information

Lenas Hästsport o Trädgård hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Lenas Hästsport o Trädgård finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Lenas Hästsport o Trädgård tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Lenas Hästsport o Trädgård har haft sedan 2000-10-23. Lenas Hästsport o Trädgård har funnits sedan och 2000-10-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lenas Hästsport o Trädgård så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-20069.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Lenas Hästsport o Trädgård har idag 630419-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lenas Hästsport o Trädgård

Hästsport och avel samt därmed förenlig verksamhet. Försäljning av profilkläder. Konsulting terapeutisk trädgårdsverksamhet.

I Lenas Hästsport o Trädgård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Källman, Lena Mari-Ann som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .