JG Konsult

Västernorrlands län

Information

630819-XXXX är organisationsnummer för verksamheten JG Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JG Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som JG Konsult finns i.

JG Konsult har varit registrerat sedan 2001-05-02 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för JG Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-05.

JG Konsult är och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för JG Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med JG Konsult så kan ni göra det på telefon genom 0620-23197 eller genom brev på följande adress:

Bedriva kioskrörelse samt gatukök, bedriva konsultverksamhet inom bergindustri.

Det finns olika personer som har en koppling med JG Konsult och det är Granlund, Jan Lennart som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,