Nowén Design

Västernorrlands län

Information

Nowén Design är ett av många bolag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Nowén Design finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nowén Design är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Nowén Design som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1991-04-30. Men sedan 1995-01-01 så har Nowén Design varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nowén Design så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-14450.

Sollefteå arbetar för att bolag som Nowén Design ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Nowén Design. Det finns flera bolag i Västernorrlands län.

Produktformgivning och mönster för inredningstextilier, kläder, accessoarer, tapeter och andra pappersvaror, träleksaker samt utsmyckningar för industri och hantverk. Produktion av handtryckta metervaror och produkter. Kursverksamhet och uthyrning av textiltryckverkstad. Konsultuppdrag i färg, form och gamla målningstekniker samt lasyrmålningar.

Firmatecknare för Nowén Design är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nowén Design och det är följande personer, Novén, Rut Anneli Viktoria som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Nowén Design är 631002-XXXX.