Micke Nilsson Data

Västernorrlands län

Information

Micke Nilsson Data är ett av många bolag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Micke Nilsson Data finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Micke Nilsson Data är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2005-08-01.

Micke Nilsson Data som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2005-07-22. Men sedan 1999-01-01 så har Micke Nilsson Data varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Micke Nilsson Data så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-23178.

Sollefteå arbetar för att bolag som Micke Nilsson Data ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Micke Nilsson Data. Det finns flera bolag i Västernorrlands län.

Bedriva handel med datautrustning, programmerings- och konsult- tjänster inom IT, programvaruutveckling, service och utbildning inom datorsektorn. Samt äga och förvalta fast och lös egendom såsom fastigheter, skog, travhästar och värdepapper.

Firmatecknare för Micke Nilsson Data är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Micke Nilsson Data och det är följande personer, Nilsson, Rolf Mikael som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Micke Nilsson Data är 640317-XXXX.