Kameleont Media

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Kameleont Media är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kameleont Media är ett av dem. Statusen för Kameleont Media är att Bolaget är aktivt.

Kameleont Media är ett Enskild firma och skapades 1998-04-15. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kameleont Media ska trivas.

Kameleont Media är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av dataprogram och applikationer. Undervisning inom data. Försäljning av datatillbehör. Programmering och försäljning av grafiskt material. Reklam och marknadsföring. Konsult inom data såsom programmering och systemering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kameleont Media är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Kameleont Media och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Kameleont Media så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0643-21030.

.

De som är på något sätt har med Kameleont Media är Demår, Kjell Ove som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kameleont Media har 640929-XXXX som sitt organisationsnummer.