Rörelsefirman

Västernorrlands län

Information

641020-XXXX är organisationsnummer för bolaget Rörelsefirman. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rörelsefirman är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Rörelsefirman finns i.

Rörelsefirman har varit registrerat sedan 2005-11-03 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-11-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rörelsefirman så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-10.

Rörelsefirman är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Rörelsefirman är följande:

Vill ni komma i kontakt med Rörelsefirman så kan ni göra det på telefon genom 0620-51199 eller genom brev på följande adress:

Friskvård, rehabilitering, sjukgymnastik, hjälpmedelsutveckling, annpassade miljöer och inredning. Behandling och utbildning. Försäljning av branscrelaterade produkter. Handel med värdepapper.

Det finns olika personer som har en koppling med Rörelsefirman och det är Wemmenborn, Ingrid Maria Charlotte som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,