Annelie's Klipphörna

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Annelie's Klipphörna är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Annelie's Klipphörna är ett av dem. Statusen för Annelie's Klipphörna är att Bolaget är aktivt.

Annelie's Klipphörna är ett Enskild firma och skapades 2004-10-28. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som Annelie's Klipphörna ska trivas.

Annelie's Klipphörna är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-25. I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Dam- och herrfrisering samt försäljning av hårvårdsprodukter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Annelie's Klipphörna är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-02.

Idag är Annelie's Klipphörna och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Annelie's Klipphörna så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-13321.

.

De som är på något sätt har med Annelie's Klipphörna är Hedberg, Pia Annelie Maria som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Annelie's Klipphörna har 650201-XXXX som sitt organisationsnummer.