Nässjö Entreprenad

Västernorrlands län

Information

Nässjö Entreprenad hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Nässjö Entreprenad finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Nässjö Entreprenad tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Nässjö Entreprenad har haft sedan 2003-10-09. Nässjö Entreprenad har funnits sedan och 2003-10-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Nässjö Entreprenad så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0623-51047.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Nässjö Entreprenad har idag 650216-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Nässjö Entreprenad

Försäljning och installationer av el-material.

I Nässjö Entreprenad så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jonsson, Erik Lennart som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .