Hassie's Mix rörelse. ro. beröring. näring

Västernorrlands län

Information

650421-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hassie's Mix rörelse. ro. beröring. näring. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hassie's Mix rörelse. ro. beröring. näring är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Hassie's Mix rörelse. ro. beröring. näring finns i.

Hassie's Mix rörelse. ro. beröring. näring har varit registrerat sedan 2004-12-13 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hassie's Mix rörelse. ro. beröring. näring så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hassie's Mix rörelse. ro. beröring. näring är och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Hassie's Mix rörelse. ro. beröring. näring är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hassie's Mix rörelse. ro. beröring. näring så kan ni göra det på telefon genom 0620-15282 eller genom brev på följande adress:

Friskvård, massage, akupressur, fysisk aktivitet, avslappning, mental träning, kostlära och därmed förenlig verksamhet. Försäljning av hudprodukter, träningsredskap, cd, litteratur, träningsklder, hjälpmedel vid friskvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Hassie's Mix rörelse. ro. beröring. näring och det är Frölander, Hassie Regina som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,