Nordisk El och Larmteknik

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Enskild firma som heter Nordisk El och Larmteknik. Det finns flera verksamheter som liknar Nordisk El och Larmteknik i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Nordisk El och Larmteknik är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västernorrlands län.

Sedan 2007-02-08 så har Nordisk El och Larmteknik varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Nordisk El och Larmteknik och det finns fler verksamheter som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Nordisk El och Larmteknik så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Nordisk El och Larmteknik så kan ni göra det på 0620-14560.

Elektriska installationer och därmed förenlig verksamhet. Implementering av hård och mjukvara inom dataområdet. Handel med värdepapper. Träförädling och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Törnqvist, Per-Åke som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Nordisk El och Larmteknik har 650508-XXXX som sitt organisationsnummer.