Human Dignity

Västernorrlands län

Information

650803-XXXX är organisationsnummer för företaget Human Dignity. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Human Dignity är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Human Dignity finns i.

Human Dignity har varit registrerat sedan 2003-04-09 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Human Dignity så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-09-18.

Human Dignity är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Human Dignity är följande:

Vill ni komma i kontakt med Human Dignity så kan ni göra det på telefon genom 070-6532149 eller genom brev på följande adress:

Marknadsföring av varor och tjänster. Relationsmarknadsföring i syfte mot rekrytering, marknadsföring av ort och företag.

Det finns olika personer som har en koppling med Human Dignity och det är Sundbom Åström, Annika Yvonne som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,