Stil i Sollefteå E

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Stil i Sollefteå E är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stil i Sollefteå E är ett av dem. Statusen för Stil i Sollefteå E är att Bolaget är aktivt.

Stil i Sollefteå E är ett Enskild firma och skapades 2005-08-24. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stil i Sollefteå E ska trivas.

Stil i Sollefteå E är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-05. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med skor, accessoarer, kosmetik och konfektion.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stil i Sollefteå E är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-05.

Idag är Stil i Sollefteå E och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Stil i Sollefteå E så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-12824.

.

De som är på något sätt har med Stil i Sollefteå E är Sjölander, Aini Maarika som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Stil i Sollefteå E har 650923-XXXX som sitt organisationsnummer.