Ramsele Tvättservice

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Ramsele Tvättservice är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Ramsele Tvättservice är ett av dem. Statusen för Ramsele Tvättservice är att Bolaget är aktivt.

Ramsele Tvättservice är ett Enskild firma och skapades 1994-07-05. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ramsele Tvättservice ska trivas.

Ramsele Tvättservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Tvättinrättning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ramsele Tvättservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Ramsele Tvättservice och det finns flera bolag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Ramsele Tvättservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0623-10198.

.

De som är på något sätt har med Ramsele Tvättservice är Lundin, Gösta Michael som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ramsele Tvättservice har 651024-XXXX som sitt organisationsnummer.