Kent Gösta Nilsson Bygg

Västernorrlands län

Information

660219-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Kent Gösta Nilsson Bygg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kent Gösta Nilsson Bygg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Kent Gösta Nilsson Bygg finns i.

Kent Gösta Nilsson Bygg har varit registrerat sedan 2007-07-02 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-06-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kent Gösta Nilsson Bygg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-06-21.

Kent Gösta Nilsson Bygg är och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Kent Gösta Nilsson Bygg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kent Gösta Nilsson Bygg så kan ni göra det på telefon genom 070-5438846 eller genom brev på följande adress:

Byggbranschen

Det finns olika personer som har en koppling med Kent Gösta Nilsson Bygg och det är Nilsson, Kenth Gösta som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,