Magnus Levebröd

Västernorrlands län

Information

660413-XXXX är organisationsnummer för bolaget Magnus Levebröd. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Magnus Levebröd är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Magnus Levebröd finns i.

Magnus Levebröd har varit registrerat sedan 2007-12-07 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2008-01-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Magnus Levebröd så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-12-06.

Magnus Levebröd är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Magnus Levebröd är följande:

Vill ni komma i kontakt med Magnus Levebröd så kan ni göra det på telefon genom 070-2442071 eller genom brev på följande adress:

Bageri, tillverkning och försäljning av bröd.

Det finns olika personer som har en koppling med Magnus Levebröd och det är Stenklyft, Nils Magnus Daniel som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,