PASI:S SKOGSVÅRD

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och PASI:S SKOGSVÅRD är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och PASI:S SKOGSVÅRD är ett av dem. Statusen för PASI:S SKOGSVÅRD är att Bolaget är aktivt.

PASI:S SKOGSVÅRD är ett Enskild firma och skapades 1988-05-26. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som PASI:S SKOGSVÅRD ska trivas.

PASI:S SKOGSVÅRD är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Skogsvård och avverkningsuppdrag, vägvård, service av skogs- maskiner. Köp och försäljning av skogsprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att PASI:S SKOGSVÅRD är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är PASI:S SKOGSVÅRD och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med PASI:S SKOGSVÅRD så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 010-2548587.

.

De som är på något sätt har med PASI:S SKOGSVÅRD är Kuronen, Pasi Juhani som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

PASI:S SKOGSVÅRD har 660902-XXXX som sitt organisationsnummer.