BMS RESERVDELAR

Västernorrlands län

Information

BMS RESERVDELAR hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där BMS RESERVDELAR finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. BMS RESERVDELAR tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket BMS RESERVDELAR har haft sedan 2008-02-14. BMS RESERVDELAR har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till BMS RESERVDELAR så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0620-40368.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

BMS RESERVDELAR har idag 660924-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för BMS RESERVDELAR

Försäljning av reservdelar och tillbehör till fordon och maskiner samt handel med fordon och maskiner samt därtill förenlig verksamhet.

I BMS RESERVDELAR så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Per Jesper som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .