JB Mineralbyrån

Västernorrlands län

Information

JB Mineralbyrån är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som JB Mineralbyrån finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JB Mineralbyrån är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

JB Mineralbyrån som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1997-10-14. Men sedan 1997-01-01 så har JB Mineralbyrån varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JB Mineralbyrån så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0612-718753.

Sollefteå arbetar för att företag som JB Mineralbyrån ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för JB Mineralbyrån. Det finns flera företag i Västernorrlands län.

Handel med mineral, slipade stenar och stensmycken samt andra produkter med koppling till geologi och stenslipning. Även konsult- och utbildningsverksamhet inom dessa ämnesområden.

Firmatecknare för JB Mineralbyrån är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JB Mineralbyrån och det är följande personer, Bredberg, Carl Jonas Christian som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för JB Mineralbyrån är 670307-XXXX.