Vaktmästarn El & Fastighetsservice vef

Västernorrlands län

Information

670324-XXXX är organisationsnummer för företaget Vaktmästarn El & Fastighetsservice vef. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vaktmästarn El & Fastighetsservice vef är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Vaktmästarn El & Fastighetsservice vef finns i.

Vaktmästarn El & Fastighetsservice vef har varit registrerat sedan 2005-08-31 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vaktmästarn El & Fastighetsservice vef så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-01.

Vaktmästarn El & Fastighetsservice vef är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Vaktmästarn El & Fastighetsservice vef är följande:

Vill ni komma i kontakt med Vaktmästarn El & Fastighetsservice vef så kan ni göra det på telefon genom 070-3183255 eller genom brev på följande adress:

Fastighetsservice, inre & yttre underhåll, elinstallationer, reparationer, personalresurs.

Det finns olika personer som har en koppling med Vaktmästarn El & Fastighetsservice vef och det är Näsmark, Ulf Viktor som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,