TSU Ledarskap

Västernorrlands län

Information

TSU Ledarskap är ett av många bolag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som TSU Ledarskap finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TSU Ledarskap är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-03-27.

TSU Ledarskap som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1999-04-19. Men sedan 2000-03-27 så har TSU Ledarskap varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TSU Ledarskap så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sollefteå arbetar för att bolag som TSU Ledarskap ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för TSU Ledarskap. Det finns flera bolag i Västernorrlands län.

Ledarskapsutveckling inom gruppdynamiska kurser i äventyrlig miljö, såsom bergsklättring - firning, skid- och fotmarsch, kanotpaddling, dykning samt snöskotersafari samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TSU Ledarskap är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TSU Ledarskap och det är följande personer, Sundin, Lars Tommy som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, Sundin, Lars Ivar som är född 1942 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för TSU Ledarskap är 670902-XXXX.