Fågelbäck's Hundtjänster i Sollefteå

Västernorrlands län

Information

670905-XXXX är organisationsnummer för företaget Fågelbäck's Hundtjänster i Sollefteå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fågelbäck's Hundtjänster i Sollefteå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Fågelbäck's Hundtjänster i Sollefteå finns i.

Fågelbäck's Hundtjänster i Sollefteå har varit registrerat sedan 1996-01-12 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fågelbäck's Hundtjänster i Sollefteå så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fågelbäck's Hundtjänster i Sollefteå är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Fågelbäck's Hundtjänster i Sollefteå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fågelbäck's Hundtjänster i Sollefteå så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Träning och försäljning av hundar. kursverksamhet. hundskötsel och därmed förekommande sysslor. försäljning av produkter för djur.

Det finns olika personer som har en koppling med Fågelbäck's Hundtjänster i Sollefteå och det är Ström Jakobsson, Anna Kristina som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,