Bysmeden Service Nord

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och Bysmeden Service Nord är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Bysmeden Service Nord är ett av dem. Statusen för Bysmeden Service Nord är att Bolaget är aktivt.

Bysmeden Service Nord är ett Enskild firma och skapades 1998-03-10. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bysmeden Service Nord ska trivas.

Bysmeden Service Nord är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-01. I Sollefteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Reparationer och underhåll av motorfordon. Miljösanering, utveckling och försäljning av miljösaneringsutrustning samt friktionspluggar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bysmeden Service Nord är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-09-01.

Idag är Bysmeden Service Nord och det finns flera bolag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Bysmeden Service Nord så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-4328899.

.

De som är på något sätt har med Bysmeden Service Nord är Gradin, Nils Ove Thomas som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bysmeden Service Nord har 670906-XXXX som sitt organisationsnummer.