Trädgränsen Maskin

Västernorrlands län

Information

680522-XXXX är organisationsnummer för företaget Trädgränsen Maskin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Trädgränsen Maskin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Trädgränsen Maskin finns i.

Trädgränsen Maskin har varit registrerat sedan 2006-04-07 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Trädgränsen Maskin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-09.

Trädgränsen Maskin är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Trädgränsen Maskin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Trädgränsen Maskin så kan ni göra det på telefon genom 0620-15102 eller genom brev på följande adress:

Handel med fordon och maskiner såsom maskiner för skog- och trädgårdsskötsel samt maskiner för reparation och underhåll av fordon och maskiner samt skogs- och trädgårdsvård med där tillhörande verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Trädgränsen Maskin och det är Granholm, Jörgen Anders Olov som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, Eliasson Granholm, Eva Margaretha som är född 1966 och har titeln Prokurist,