Molins bygg & motor

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Enskild firma som heter Molins bygg & motor. Det finns flera verksamheter som liknar Molins bygg & motor i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Molins bygg & motor är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-10-05 och det finns flera verksamheter som är det i Västernorrlands län.

Sedan 2006-10-11 så har Molins bygg & motor varit registrerat och sedan 2006-10-05 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Molins bygg & motor och det finns fler verksamheter som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Molins bygg & motor så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Molins bygg & motor så kan ni göra det på 070-5570288.

Byggverksamhet. Försäljning av reservdelar och tillbehör till bilar och motorcyklar. Försäljning av nya och begagnade motorcyklar. Bil och mc-verkstad. Kioskrörelse.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Molin, Per Olof Stefan som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Molins bygg & motor har 680531-XXXX som sitt organisationsnummer.