Y-KBT psykologkonsult

Västernorrlands län

Information

Y-KBT psykologkonsult hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Y-KBT psykologkonsult finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Y-KBT psykologkonsult tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Y-KBT psykologkonsult har haft sedan 2005-02-09. Y-KBT psykologkonsult har funnits sedan och 2005-02-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Y-KBT psykologkonsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2202196.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Y-KBT psykologkonsult har idag 680630-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Y-KBT psykologkonsult

Pykologisk utredning, behandling, handledning och utbildning.

I Y-KBT psykologkonsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grohp, Jan Erik Magnus som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .