Danielssons Entreprenad Och Service

Västernorrlands län

Information

Danielssons Entreprenad Och Service är ett av många bolag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Danielssons Entreprenad Och Service finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Danielssons Entreprenad Och Service är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-10-25.

Danielssons Entreprenad Och Service som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2009-12-07. Men sedan 2007-10-25 så har Danielssons Entreprenad Och Service varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Danielssons Entreprenad Och Service så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-40360.

Sollefteå arbetar för att bolag som Danielssons Entreprenad Och Service ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Danielssons Entreprenad Och Service. Det finns flera bolag i Västernorrlands län.

Personal och maskinuthyrning, reparera och serva entrprenad maskiner,lastbilar, personbilar,legotilverkning inom svetstillverkning allehanda svetsjobb, allt inom vvs

Firmatecknare för Danielssons Entreprenad Och Service är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Danielssons Entreprenad Och Service och det är följande personer, Danielsson, Lars Magnus som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Danielssons Entreprenad Och Service är 690111-XXXX.