Form Mix Produktion

Västernorrlands län

Information

Form Mix Produktion är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Form Mix Produktion finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Form Mix Produktion är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-06-10.

Form Mix Produktion som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2004-04-14. Men sedan 2004-06-10 så har Form Mix Produktion varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Form Mix Produktion så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-3666645.

Sollefteå arbetar för att företag som Form Mix Produktion ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Form Mix Produktion. Det finns flera företag i Västernorrlands län.

Förlagsverksamhet, utveckling av olika datorprogram och digitala produkter, marknadsföring, försäljning samt åta sig olika former av produktions-eller utbildningsuppdrag inom ramen för företagets verksamhet. Företaget kommer även att ägna sig åt andra normalt förekommande arbetsuppgifter inom ovan beskrivna område.

Firmatecknare för Form Mix Produktion är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Form Mix Produktion och det är följande personer, Olofsson, Åza Helene Margareta som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Form Mix Produktion är 690513-XXXX.