Bjälviks Verkstad och Transporter

Västernorrlands län

Information

690607-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bjälviks Verkstad och Transporter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bjälviks Verkstad och Transporter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Bjälviks Verkstad och Transporter finns i.

Bjälviks Verkstad och Transporter har varit registrerat sedan 1988-10-07 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bjälviks Verkstad och Transporter så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-04-06.

Bjälviks Verkstad och Transporter är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Bjälviks Verkstad och Transporter är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bjälviks Verkstad och Transporter så kan ni göra det på telefon genom 070-2069190 eller genom brev på följande adress:

Transportverksamhet och bilverkstad samt därmed förenlig verksamhet. Vedproduktion försäljning. Skogsvård skogsröjning.

Det finns olika personer som har en koppling med Bjälviks Verkstad och Transporter och det är Bjälvik, Lars-Åke Lennart som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,