Hedström Racing Service

Västernorrlands län

Information

Hedström Racing Service är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Hedström Racing Service finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Hedström Racing Service är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-01-15.

Hedström Racing Service som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1992-02-04. Men sedan 2004-01-15 så har Hedström Racing Service varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Hedström Racing Service så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6713088.

Sollefteå arbetar för att företag som Hedström Racing Service ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Hedström Racing Service. Det finns flera företag i Västernorrlands län.

Service och reservdelsförsäljning till MC, skoter, bil samt verkstadsmaskiner och tillhörande utrustning. Konsultverksamhet samt utbildning, försäljning, förmedling samt uthyrning inom ovanstående områden.

Firmatecknare för Hedström Racing Service är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Hedström Racing Service och det är följande personer, Hedström, Lars Jerry som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Hedström Racing Service är 690914-XXXX.