M Abrahamssons Rep & Entreprenad

Västernorrlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Sollefteå och M Abrahamssons Rep & Entreprenad är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och M Abrahamssons Rep & Entreprenad är ett av dem. Statusen för M Abrahamssons Rep & Entreprenad är att Bolaget är aktivt.

M Abrahamssons Rep & Entreprenad är ett Enskild firma och skapades 1998-04-20. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som M Abrahamssons Rep & Entreprenad ska trivas.

M Abrahamssons Rep & Entreprenad är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19. I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Maskinreparationer, snöröjning och tröskning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att M Abrahamssons Rep & Entreprenad är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-07-19.

Idag är M Abrahamssons Rep & Entreprenad och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med M Abrahamssons Rep & Entreprenad så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3957728.

.

De som är på något sätt har med M Abrahamssons Rep & Entreprenad är Abrahamsson, Kjell Morgan som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

M Abrahamssons Rep & Entreprenad har 700313-XXXX som sitt organisationsnummer.