PGs Pelletsteknik & Service

Västernorrlands län

Information

PGs Pelletsteknik & Service hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där PGs Pelletsteknik & Service finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. PGs Pelletsteknik & Service tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket PGs Pelletsteknik & Service har haft sedan 2001-11-28. PGs Pelletsteknik & Service har funnits sedan och 2001-11-28 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till PGs Pelletsteknik & Service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-10871.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

PGs Pelletsteknik & Service har idag 701004-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för PGs Pelletsteknik & Service

Installation av pelletsbrännare och service av pelletsbrännare och pelletsmaskiner. Försäljning av pelletsbrännare, kaminer och bioenergipannor. Konvertering, projektering av befintliga värmesystem till pelletseldning. Systemlösningar med pelletsförråd och pelletsbrännare.

I PGs Pelletsteknik & Service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nylander, Per Gunnar som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma, .