Ditt Hem, Sollefteå

Västernorrlands län

Information

710425-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ditt Hem, Sollefteå. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ditt Hem, Sollefteå är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Ditt Hem, Sollefteå finns i.

Ditt Hem, Sollefteå har varit registrerat sedan 2003-08-14 och det finns flera bolag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ditt Hem, Sollefteå så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-08-21.

Ditt Hem, Sollefteå är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Ditt Hem, Sollefteå är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ditt Hem, Sollefteå så kan ni göra det på telefon genom 0620-15920 eller genom brev på följande adress:

Handel med presentartiklar, husgeråd, glas och porslin, symaskiner och hushållsmaskiner. Sömnadsarbeten och till- verkning av textilprodukter, handel med heminredning och hemtextilier, inlämningsställe för kemtvätt. tillverkning av textilprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Ditt Hem, Sollefteå och det är Sahlén, Eva Pernilla som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,