Trästa Konsult

Västernorrlands län

Information

Trästa Konsult hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Trästa Konsult finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Trästa Konsult tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Trästa Konsult har haft sedan 2006-06-08. Trästa Konsult har funnits sedan och 2006-08-31 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Trästa Konsult så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3340402.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Trästa Konsult har idag 720320-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Trästa Konsult

Inköp samt förvaltning av fastighet, uthyrning av bostads- lägenheter samt andra lokaler. konsultverksamhet inom områdena it' data såsom system-, program- och utbildningskonsult med inriktning mot it, internet och reklam, samt marknadsföring, reklam och utbildning. handel med data' it-utrustning såsom inköp och försäljning av datorer samt kringutrustning såsom bildskärmar, modem och nätverksenheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Trästa Konsult så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mikaelsson, Bengt Magnus som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .