N Anderssons Bygg & Alltjänst

Västernorrlands län

Information

N Anderssons Bygg & Alltjänst hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där N Anderssons Bygg & Alltjänst finns. I Sollefteå så finns det många olika Enskild firma och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Enskild firma. N Anderssons Bygg & Alltjänst tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket N Anderssons Bygg & Alltjänst har haft sedan 2003-02-13. N Anderssons Bygg & Alltjänst har funnits sedan och 2003-02-20 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till N Anderssons Bygg & Alltjänst så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 018-387337.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

N Anderssons Bygg & Alltjänst har idag 720813-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för N Anderssons Bygg & Alltjänst

Verksmheten utövas i huvudsak inom byggbranschen. Även en del reparations- och serviceuppdrag av fordon samt chaufförsverksamhet.

I N Anderssons Bygg & Alltjänst så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, Sören Niclas som är född 1972 och har titeln Innehavare av enskild firma, .