Roséns Trading

Västernorrlands län

Information

750206-XXXX är organisationsnummer för företaget Roséns Trading. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Roséns Trading är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Sollefteå som är den kommunen som Roséns Trading finns i.

Roséns Trading har varit registrerat sedan 1992-08-21 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Roséns Trading så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Roséns Trading är och det finns flera bolag i Sollefteå som också är .

Firmatecknare för Roséns Trading är följande:

Vill ni komma i kontakt med Roséns Trading så kan ni göra det på telefon genom 070-3187106 eller genom brev på följande adress:

Service samt försäljning av reservdelar och tillbehör till motorfordon. Handel med Hifi-produkter. Teknisk konsultverksamhet. Handel med och reparationer av fordon och fordonsdelar.

Det finns olika personer som har en koppling med Roséns Trading och det är Rosén, Karl Tommy som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,