Västra BodyCenter

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Enskild firma som heter Västra BodyCenter. Det finns flera verksamheter som liknar Västra BodyCenter i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Västra BodyCenter är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-10-06 och det finns flera verksamheter som är det i Västernorrlands län.

Sedan 2005-10-03 så har Västra BodyCenter varit registrerat och sedan 2005-11-03 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Västra BodyCenter och det finns fler verksamheter som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Västra BodyCenter så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Västra BodyCenter så kan ni göra det på 0621-775722.

Nagelvård samt kroppsvård, massage, spray tanning, ansiktsbehandlingar samt försäljning av hudvård och nagelvårdsprodukter.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Bostedt Åkerlund, Laila Veronica som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Västra BodyCenter har 760119-XXXX som sitt organisationsnummer.